na elf jaar het boek: over meedoen aan 'mijn tent is top' en ... verliezen
Stephan Nijst's wieg stond in Limburg en koken begon al vroeg voor hem. Na de middelbare hotelschool belandde hij meteen bij een sterrenrestaurant: Chez Bruno.
In 2007 begon RTL met het serieuze spelprogramma 'Mijn tent is top'. Zowel Stephan als zijn partner Jacqueline leek het een droom om mee te doen.
Een restaurant beginnen? Koud kunstje! Toch? Of: toch niet? Ook restaurants zijn conjuncuurgevoelig en heb je geen stevig fundament, hoe kom je dan door de storm?
Wat gebeurt er als je failliet verklaard wordt? Welke gek denk nou vooraf over dat soort dingen na? Wat doet het met je?
Je kunt de sanering pas in als je officieel failliet bent. Hoe kan zoiets nou drie jaar op zich laten wachten?
Na afsluiting van de sanering heb je een zogenaamd 'schone lei'. Ruimte voor een nieuwe start of ... zit er toch nog iets in de weg?